Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/2/a/dannileesspa.se/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 JENNA MEHTOMAA - Dannilee's Hair & Beauty Spa

 

 

Jag heter Jenna, bor och arbetar i Tumba där jag driver mitt egna företag som Hud & Spa terapeut, make-up artist samt Taffy terapeut i DanniLee’s Hair & Beauty spas fräscha lokaler.

Jag jobbar Med märken som Decleor , inom hudvården och bareMinerals inom make-upen. Det är märken jag jobbat med i flera år och som enligt mig är det mest naturliga och bästa inom hudvård och make-up.

Har nyligen även utbildat mig inom Taffy som är en semipermanent kosmetisk pigmentering för bryn och eyeliner.

Din behandling hos mig är till för just dig! Jag lägger alltid ner lite extra på varje behandling jag gör. Det viktiga för mig är inte att bara jag blir 110% nöjd med det jag gör, utan att du också blir det. Därför är det viktigt för mig att du talar om ifall det är något du inte tycker om så att du kan få en behaglig och njutbar upplevelse som du kan leva länge på!

Det som är så fantastiskt med mitt yrke och som gör mig glad, är att jag får göra det jag brinner för och att man får så otroligt mycket glädje och energi från alla härliga, tacksamma kunder!

 

IMGL2112-1_w