Ansiktsbehandlingar

I mina behandlingar använder jag mig främst av hudvårdsmärket Decléor.

Decléor är världsledande inom aromaterapi och kombinerar vetenskapen om essentiella oljor med den senaste forskningen och tekniken.

 

 

Porrengöring
60 min
 600kr

Behandlingen inleds med en ansiktspeeling och en hudanalys. Med hjälp av Vapozon-ånga genomförs sedan en rengöring/portömning med extra fokus på dina porer. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt en återfuktande dagkräm.

 

Klassisk ansiktsbehandling
60 min 695kr

Behandlingen inleds med en rengöring, djuprengöring, ansiktspeeling samt en hudanalys. Huden värms sedan upp med varma handdukar för en portömning. Därefter får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask samt en återfuktande dagkräm.

 

 

 

Klassisk ansiktsbehandling för män
60 min 695kr

En klassisk ansiktsbehandling (se ovan) med produkter speciellt utvecklade för män.

 

Ansiktsbehandling LYX
90 min 950kr

Behandlingen inleds med en avkopplande ryggmassage som följs av en härlig ansiktsbehandling. Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring, djuprengöring, ansiktspeeling samt en hudanalys.
Huden värms sedan upp med varma handdukar för en portömning. Därefter får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lyxig ansiktsmask speciellt utvald efter din hudtyp samt en återfuktande dagkräm.

 

 

Klassisk ansiktsmassage med lyxig ansiktsmask
45 min 530kr

Behandlingen inleds med en rengöring av huden. Njut sedan av en avkopplande och härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lyxig ansiktsmask speciellt utvald efter din hudtyp samt en återfuktande dagkräm.

 

Lilla Lyxpaketet
120 min 1200kr

Det här paketet är för dig som vill ha en totalupplevelse – med njutning för både kropp o själ!
Behandlingen börjar med en avkopplande ryggmassage och fortsätter sedan med en klassisk ansiktsbehandling (
se ovan). Du får även dina bryn plockade om du så önskar.

Under tiden du sedan njuter av den lyxiga ansiktsmasken som är speciellt utvald efter din hudtyp, så får du även en härlig handmassage. Behandlingen avslutas med ett serum samt en dagkräm anpassad efter din hudtyp.

 

Massage

Jag masserar gärna lite mer djupgående och ger dig en massage som löser både knutor och spänningar.

 

Helkroppsmassage
60 min 650kr

En massage där vi går igenom hela kroppen – från topp till tå. Blunda, slappna av och bara njut!

 

Ryggmassage
30 min 380kr

En massage med fokus på nacke, axlar och rygg. Perfekt för dig som sitter mycket framför datorn eller på annat sätt anstränger dessa delar av kroppen.

 

Hot stone massage
45 min 550
kr

En otroligt avslappnande massage där jag med hjälp av aromaoljor och varma lavastenar går igenom både ryggen och baksidan av benen. Stenarna placeras ut på din kropp och används sedan växelvis i massagen. Värmen från stenarna, doften från oljorna samt massagen ger dig en total avslappning.

 

Fotmassage
45 min 450kr

Behandlingen inleds med ett varmt fotbad samt en peeling. Dina fötter torkas sedan av med varma handdukar och du får njuta av en härlig fot-och underbensmassage. Behandlingen avslutas med en vårdande fotkräm.

Manikyr

 

Klassisk manikyr
45 min 395kr

Behandlingen inleds med ett avkopplande handbad som sedan följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Behandlingen avslutas med en härlig hand- och underarmsmassage.

 

Klassisk manikyr inklusive gellack
75 min 480
kr

Behandlingen inleds med ett avkopplande handbad som följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Njut sedan av en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med lackning av dina naglar i valfri färg.

 

Spa manikyrinklusive gellack
90 min
 680kr

Behandlingen inleds med en handpeeling och ett avkopplande handbad. Handbadet följs av nagel- och nagelbandsvård. Naglarna filas, poleras och formas. Njut sedan av en lyxig handmask samt en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med lackning av dina naglar i valfri färg.

Kosmetisk pedikyr

Jag behandlar friska fötter. Vid större besvär eller sjukdomar ber jag er att ta kontakt med en medicinsk fotvårdare.

 

Klassisk pedikyr
60 min 550kr

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad som sedan följs av nagel- och nagelbandsvård. Fötterna filas och eventuella förhårdnader och hälsprickor behandlas. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

 

Klassisk pedikyr inklusive lackning
75 min 630kr

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad som sedan följs av nagel- och nagelbandsvård. Fötterna filas och eventuella förhårdnader och hälsprickor behandlas. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage samt lackning av dina tånaglar i valfri färg.

 

Klassisk pedikyr inklusive gellack
90 min 650kr

Behandlingen inleds med ett avkopplande fotbad som sedan följs av nagel- och nagelbandsvård. Fötterna filas och eventuella förhårdnader och hälsprickor behandlas. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage samt lackning av dina tånaglar med gellacket I-Lak.
Gellacket härdar i UV-ljus och håller i upp till två månader beroende på nagelns egna kvalité samt yttre slitage och påverkan av t ex vatten.

 

 

Fransar & bryn

Frans- och brynfärg inkl formning ca 45 min 400kr
Färgning av fransar eller brynca 30 min 280kr
Plock och formning av bryn ca15-30 min 250kr
Färgning av fransar och bryn som tillägg till en ansiktsbehandling 300kr

 

 

Make-up

Dags/kvälls make-up 45 min 450kr
Festmake-up inkl lösfransar 60 min 750kr

För brudmake-up samt hårstyling – kontakta mig för priser på 076 088 98 55.
Jag använder mig främst av det prisbelönta märket bareMinerals, som är känt för dess fina och naturliga resultat.

 

 

Vaxning

Hela ben ca 60 min 500kr
Hela ben samt bikinilinje ca 90 min 580kr
Hel
rygg ca 45 min 375 kr
Halv rygg/axlar/bröst/halva ben
eller halva armar ca 30min 350kr
Bikinilinje
eller armhålor ca 20 min 350kr
Överläpp
eller haka ca 30 min 260kr

Att tänka på vid vaxning!

För att uppnå ett så bra resultat som möjligt vid vaxning bör hårstråna ha en viss längd;

Vid vaxning av ben/armar/rygg bör utväxten vara MINST 0,5 cm.

Vid vaxning av bikinilinje/överläpp/haka/axill (armhåla) bör utväxten vara MAX 0,5 cm.

Dagen innan en vaxning kan det vara bra att peela huden – dels för att det tar bort döda hudceller samt smuts, men även för att det öppnar upp porer och hårsäckar.
Tänk även på att man ej bör sola, bada i vatten med klor, smörja in huden med kräm m.m. under en viss tid efter en vaxning – rådfråga mig gärna vid bokningstillfället.

Att tänk på vid samtliga behandlingar:
– Din behandling hos mig är till för just dig. Känn dig inte tvungen att bryta tystnaden – utan njut av avkopplingen och låt mig pyssla om dig. Mitt mål är att du ska få en behaglig och njutbar upplevelse som du kan leva länge på!

– Är du allergisk, äter någon speciell medicin eller är gravid? Då bör du informera mig om ditt hälsotillstånd i samband med bokning så att jag kan ge dig en skön och avslappnande behandling som är anpassad för just dig.
– Jag ber dig respektera utsatt tid. Vid sen ankomst kan jag behöva korta ned behandlingstiden för att hinna med nästa bokning. Du får mer än gärna komma 10-15 minuter före utsatt tid så att du hinner varva ned och slappna av innan behandlingen.

– Avboka senast 24 timmar innan utsatt tid för att undvika att debiteras fullt pris.